Fenkolikeitto
Kaupallinen yhteistyö: www.parasviini.fi
1 kelasipuli
2 pientä fenkolia
2 rkl oliiviöljyä
8 dl vettä
2 dl silputtua lehtipersiljaa
suolaa
mustapippuria myllystä
• Silppua kuorittu sipuli pieneksi. Poista fenkolista kannat ja leikkaa 1 cm kuutioiksi. Kuullota nämä kattilassa oliiviöljyn kanssa.
• Lisää vesi ja anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes fenkolit pehmeitä.
• Kaada keitto tehosekoittimeen silputun lehtipersiljan kanssa ja anna pyöriä samettisen tasaiseksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
• Silppua kuorittu sipuli pieneksi. Poista fenkolista kannat ja leikkaa 1 cm kuutioiksi.
• Kuullota nämä kattilassa oliiviöljyn kanssa. Lisää vesi ja anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes fenkolit pehmeitä.
• Kaada keitto tehosekoittimeen silputun lehtipersiljan kanssa ja anna pyöriä samettisen tasaiseksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.