Fenkolikeitto

www.chefantti.fi

Kaupallinen yhteistyö: www.parasviini.fi

1 kelasipuli

2 pientä fenkolia

2 rkl oliiviöljyä

8 dl vettä

2 dl silputtua lehtipersiljaa

suolaa

mustapippuria myllystä

• Silppua kuorittu sipuli pieneksi. Poista fenkolista kannat ja leikkaa 1 cm kuutioiksi. Kuullota nämä kattilassa oliiviöljyn kanssa.

• Lisää vesi ja anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes fenkolit pehmeitä.

• Kaada keitto tehosekoittimeen silputun lehtipersiljan kanssa ja anna pyöriä samettisen tasaiseksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

• Silppua kuorittu sipuli pieneksi. Poista fenkolista kannat ja leikkaa 1 cm kuutioiksi.

• Kuullota nämä kattilassa oliiviöljyn kanssa. Lisää vesi ja anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes fenkolit pehmeitä.

• Kaada keitto tehosekoittimeen silputun lehtipersiljan kanssa ja anna pyöriä samettisen tasaiseksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.