Helppo ja herkullinen arkiruoka, grillattu kananrinta!

www.chefantti.fi

Kaupallinen yhteistyö: www.parasviini.fi

Viinisuositus: Jean Medeville & Fils Pur Sauvignon

 

Grillattu Kananrinta

1 maustamaton kananrinta

puntti persiljaa

1 dl oliiviöljyä

karkeaa merisuolaa

suolaa

pippuria

1 sitruuna

• Grillaa kanasta molemmat pinnat kiinni keskilämmöllä grillin alaosassa. Noin 2 minuuttia per puoli.

• Tämän jälkeen laske grillin lämpötilaa, aseta kana ylätasolle ja anna kanan kypsyä läpi. (180-asteinen grilli, 5-7 minuuttia)

• Ota kana ulos ja anna levätä minuutin.

• Leikkaa kana puoliksi ja tarkista kypsyys.

• Jos kana on kypsä, ripottele päälle persiljaa, raastettua sitruunan kuorta ja lisää kanan pinnalle myös sitruunamehua oman maun mukaan.

• Asettele lautaselle kananrinta ja esimerkiksi kasviksia.

• Nauti!