Helppo ja herkullinen arkiruoka, grillattu kananrinta!
Kaupallinen yhteistyö: www.parasviini.fi
Viinisuositus: Jean Medeville & Fils Pur Sauvignon
Grillattu Kananrinta
1 maustamaton kananrinta
puntti persiljaa
1 dl oliiviöljyä
karkeaa merisuolaa
suolaa
pippuria
1 sitruuna
• Grillaa kanasta molemmat pinnat kiinni keskilämmöllä grillin alaosassa. Noin 2 minuuttia per puoli.
• Tämän jälkeen laske grillin lämpötilaa, aseta kana ylätasolle ja anna kanan kypsyä läpi. (180-asteinen grilli, 5-7 minuuttia)
• Ota kana ulos ja anna levätä minuutin.
• Leikkaa kana puoliksi ja tarkista kypsyys.
• Jos kana on kypsä, ripottele päälle persiljaa, raastettua sitruunan kuorta ja lisää kanan pinnalle myös sitruunamehua oman maun mukaan.
• Asettele lautaselle kananrinta ja esimerkiksi kasviksia.
• Nauti!