Nauti grillattu kuhafile curry-voikastikkeessa!
Kaupallinen yhteistyö: www.parasviini.fi
Viinisuositus: Carallán Albariño 2020
Resepti
125-150g kuhafileitä henkeä kohden
1 dl oliiviöljyä
1 rkl curry
2 rkl kaprista
12 kpl kirsikkatomaattia
1 lime
1dl silputtua lehtipersiljaa
mustapippuria myllystä
suolaa
• Mausta kuha pippurilla ja suolalla.
• Paista grillissä halsterilla tai tasoparilalla nahkapuolelta rapeiksi.
• Käännä fileet ja paista vatsapuolta vain hetki.
• Nosta kuhafile lautaselle.
• Lisää kattilaan oliiviöljy, curry ja kuumenna miedolla lämmöllä.
• Lisää sekaan kaprikset, puolitetut kirsikkatomaatit, limetin kuori ja mehu.
• Sekoittele ja kuumenna mutta älä keitä.
• Mausta pippurilla ja tarkista suola.
• Lisää kastike lautasille ja nosta ahvenfileet päälle.
• Tarjoa lisänä kesän perunoita.