Nauti grillattu kuhafile curry-voikastikkeessa!

 

www.chefantti.fi

Kaupallinen yhteistyö: www.parasviini.fi

Viinisuositus: Carallán Albariño 2020

 

Resepti

125-150g kuhafileitä henkeä kohden

1 dl oliiviöljyä

1 rkl curry

2 rkl kaprista

12 kpl kirsikkatomaattia

1 lime

1dl silputtua lehtipersiljaa

mustapippuria myllystä

suolaa

• Mausta kuha pippurilla ja suolalla.

• Paista grillissä halsterilla tai tasoparilalla nahkapuolelta rapeiksi.

• Käännä fileet ja paista vatsapuolta vain hetki.

• Nosta kuhafile lautaselle.

• Lisää kattilaan oliiviöljy, curry ja kuumenna miedolla lämmöllä.

• Lisää sekaan kaprikset, puolitetut kirsikkatomaatit, limetin kuori ja mehu.

• Sekoittele ja kuumenna mutta älä keitä.

• Mausta pippurilla ja tarkista suola.

• Lisää kastike lautasille ja nosta ahvenfileet päälle.

• Tarjoa lisänä kesän perunoita.