Herkkutattihodari sopii mainiosti iltapalaksi, nopea ja helppo valmistettava!

www.chefantti.fi

Kaupallinen yhteistyö: www.parasviini.fi

Viinisuositus: Georges Duboeuf Beaujolais-Villages 2020

Resepti

4 kpl hotdog sämpylöitä

1 punasipuli ohuiksi renkaiksi leikattuna

 

Katkarapumajoneesi

400 g kuorittuja katkarapuja

2 dl majoneesia (Hellman’s)

1 rkl Dijon-sinappia

sitruunamehua

mustapippuria myllystä

 

• Sekoita majoneesiin sinappi, sitruunamehu ja katkaravut.

• Halutessasi voit lisätä sekaan silputtua lehtipersiljaa.

• Mausta pippurilla ja tarkista suola.

 

n.10 g kuivattuja herkkutatteja

100 g voita paistamiseen

maldon suolaa

mustapippuria myllystä

 

• Liota kuivatut tatit vedessä, kunnes pehmeitä.

• Purista vesi pois ja paista paistinpannulla herkullisen rapeiksi.

• Lisää suola. Nosta sienet paperille, jotta sienet pysyvät rapeina.

• Paahda sämpylät sopivan rapeiksi.

• Lisää sämpylän sisään rapumassa, päälle rapeita sieniä ja sipulirenkaita. Rouhi pintaan vielä pippuria ja taita kannet yhteen.