Herkkutattihodari sopii mainiosti iltapalaksi, nopea ja helppo valmistettava!
Kaupallinen yhteistyö: www.parasviini.fi
Viinisuositus: Georges Duboeuf Beaujolais-Villages 2020
Resepti
4 kpl hotdog sämpylöitä
1 punasipuli ohuiksi renkaiksi leikattuna
Katkarapumajoneesi
400 g kuorittuja katkarapuja
2 dl majoneesia (Hellman’s)
1 rkl Dijon-sinappia
sitruunamehua
mustapippuria myllystä
• Sekoita majoneesiin sinappi, sitruunamehu ja katkaravut.
• Halutessasi voit lisätä sekaan silputtua lehtipersiljaa.
• Mausta pippurilla ja tarkista suola.
n.10 g kuivattuja herkkutatteja
100 g voita paistamiseen
maldon suolaa
mustapippuria myllystä
• Liota kuivatut tatit vedessä, kunnes pehmeitä.
• Purista vesi pois ja paista paistinpannulla herkullisen rapeiksi.
• Lisää suola. Nosta sienet paperille, jotta sienet pysyvät rapeina.
• Paahda sämpylät sopivan rapeiksi.
• Lisää sämpylän sisään rapumassa, päälle rapeita sieniä ja sipulirenkaita. Rouhi pintaan vielä pippuria ja taita kannet yhteen.