Paahdettua lohta ja kapriskastiketta

www.chefantti.fi

Kaupallinen yhteistyö: www.parasviini.fi

Viinisuositus: Mayu Rose 2020 

 

Resepti

600 g suomustettua lohifileetä

mustapippuria myllystä

suolaa

 

Kastike

1 dl kermaviiliä

1 dl majoneesia

1 rkl lime- sitruunan mehua

0,5 dl kapriksia

1 rkl Dijon-sinappia

1 dl tillisilppua

mustapippuria myllystä

suolaa

 

• Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja tarkista maku

• Puhdista lohifileestä mahdolliset ruodot, ylimääräiset rasvat ja leikkaa lohi annospaloiksi.

• Mausta palat pippurilla ja suolalla.

• Kuumenna pannu erittäin kuumaksi ja paahda lohipaloja nahkapuoli pannua vasten, kunnes valkuaisnesteet nousevat pintaan.

• Laita lohipalat uuniin 175° C -asteeseen viideksi minuutiksi.

• Lohi on parhaimmillaan, kun se on sisältä hiukan punertava. Tarjoile kastikkeen ja varhaisperunoiden kanssa!