Chef Antti ja Alessandro valmistavat yhteistuumin helpon myös opiskelijoille sopivan jyväbroileri aterian! Yksinkertainen resepti.

 

Viinisuositus: Mayu Rose 2020 

kaupallinen yhteistyö: www.parasviini.fi

www.chefantti.fi

 

Paistettua jyväbroileria, pastaa ja vihreitä herneitä

4 jyväbroilerin rintafileetä

3 dl vihreitä herneitä

400 g pastaa (trofie, penne tms.)

oliiviöljyä

mustapippuria myllystä

2 dl hienoksi raastettua parmesaania suolaa

 

• Mausta broilerin rintafileet molemmin puolin suolalla ja pippurilla.

• Paista nahkapuoli rapeaksi pannulla, käännä ja paista sitten rintapuolta hetki.

• Työnnä paistomittarin antura rintafileen paksuimpaan kohtaan ja kypsennä fileitä 180-asteisessa uunissa, kunnes mittari näyttää 64 astetta.

• Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan miedossa suolavedessä.

• Kaada vesi pois ja laita pasta herneiden kanssa laakeaan kasariin.

• Lisää oliiviöljyä tai voita ja sekoittele.

• Mausta ruoka pippurilla, parmesaanilla ja tarkista vielä suola.

 

Annostele pasta lautasille ja nosta broilerinfileet pastan päälle. Tarjoa heti.