Chef Antti ja Alessandro valmistavat yhteistuumin helpon myös opiskelijoille sopivan jyväbroileri aterian! Yksinkertainen resepti.
Viinisuositus: Mayu Rose 2020
kaupallinen yhteistyö: www.parasviini.fi
Paistettua jyväbroileria, pastaa ja vihreitä herneitä
4 jyväbroilerin rintafileetä
3 dl vihreitä herneitä
400 g pastaa (trofie, penne tms.)
oliiviöljyä
mustapippuria myllystä
2 dl hienoksi raastettua parmesaania suolaa
• Mausta broilerin rintafileet molemmin puolin suolalla ja pippurilla.
• Paista nahkapuoli rapeaksi pannulla, käännä ja paista sitten rintapuolta hetki.
• Työnnä paistomittarin antura rintafileen paksuimpaan kohtaan ja kypsennä fileitä 180-asteisessa uunissa, kunnes mittari näyttää 64 astetta.
• Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan miedossa suolavedessä.
• Kaada vesi pois ja laita pasta herneiden kanssa laakeaan kasariin.
• Lisää oliiviöljyä tai voita ja sekoittele.
• Mausta ruoka pippurilla, parmesaanilla ja tarkista vielä suola.
Annostele pasta lautasille ja nosta broilerinfileet pastan päälle. Tarjoa heti.