Hyvään ja laadukkaaseen pastaan riittää oliiviöljy, chili ja valkosipuli!

www.chefantti.fi

Kaupallinen yhteistyö: www.parasviini.fi

 

Resepti

Spaghetti 320g

Valkosipuli 3 kynttä

tuore chili

3kpl Oliiviöljy

70g suolaa

 

• Laita keitin vesi kiehumaan ja lisää runsaasti suolaa.

• Kun vesi kiehuu, lisää spaghetti ja seuraa pakkauksen valmistus ohjeita jättäen spaghetti al denteksi.

• Leikkaa valkosipulin kynnet pieneksi silpuksi ja halutessasi poista valkosipulin kynnen ydin.

• Leikkaa chilit pieneksi silpuksi ja halutessasi poista siemenet.

• Lisää öljy paistinpannulle ja kuumenna miedolla lämmöllä ja lisää joukkoon valkosipuli ja chili. Anna makujen tutustua keskenään noin 7 minuuttia.

• Kun pasta on valmista lisää se paistin pannulle ja sekoita (atuloiden kanssa).

• Lisää keitin vettä ja sekoita hetken, jotta maut sekoittuvat ja imeytyy pastaan.

 

Buon appetito!