Hyvään ja laadukkaaseen pastaan riittää oliiviöljy, chili ja valkosipuli!
Kaupallinen yhteistyö: www.parasviini.fi
Resepti
Spaghetti 320g
Valkosipuli 3 kynttä
tuore chili
3kpl Oliiviöljy
70g suolaa
• Laita keitin vesi kiehumaan ja lisää runsaasti suolaa.
• Kun vesi kiehuu, lisää spaghetti ja seuraa pakkauksen valmistus ohjeita jättäen spaghetti al denteksi.
• Leikkaa valkosipulin kynnet pieneksi silpuksi ja halutessasi poista valkosipulin kynnen ydin.
• Leikkaa chilit pieneksi silpuksi ja halutessasi poista siemenet.
• Lisää öljy paistinpannulle ja kuumenna miedolla lämmöllä ja lisää joukkoon valkosipuli ja chili. Anna makujen tutustua keskenään noin 7 minuuttia.
• Kun pasta on valmista lisää se paistin pannulle ja sekoita (atuloiden kanssa).
• Lisää keitin vettä ja sekoita hetken, jotta maut sekoittuvat ja imeytyy pastaan.
Buon appetito!