Näin helposti syntyy kahdella eri tapaa perinteiset lihapullat! Ota resepti talteen.
kaupallinen yhteistyö: www.parasviini.fi
400 g jauhelihaa (80 % nautaa 20 % possua)
2 siivua vaaleaa leipää tai 3 rkl korppujauhoja
2 dl kermaa
1 kananmuna
1 sipuli
mustapippuria myllystä
2 tl maustepippuria
suolaa
voita paistamiseen
- Raasta tai silppua monitoimikoneessa (tai raastimella)
leipä rouheeksi. - Paista silputtu sipuli paistinpannulla kullankeltaiseksi
vähässä voissa. - Lisää kerma, kananmuna, silputtu sipuli ja mausteet.
- Anna turvota tovin aikaa. Sekoita joukkoon jauheliha.
- Pyöritä pullia ja paista ne voissa miedolla lämmöllä
pinnaltaan rapeiksi ja kypsiksi. - Herkuttele sellaisenaan tai laita lihapullat
kuumaan kastikkeeseen. - Tarjoile perunamuhennoksen kanssa.