Havaijilaistyylinen pokebowl ranskalaisella twistillä on helppo ja nopea tehdä vaikkapa lounaaksi!

www.chefantti.fi

Kaupallinen yhteistyö: www.parasviini.fi

Viinisuositus: Wongraven Morgenstern Riesling 2020

Resepti 2-4 hlö

Lohta 250g

Riisiä (sushiriisi) 250g

Avokado 1-2kpl

Grannysmith omena 1kpl

sesamin siemeniä 20g

edamame papu 75g

valkoviini 1dl

valkoviinietikka 0,2dl

voi 50g

lime 2 kpl

 

• Pese riisi muutamaan kertaan ja keitä riisi ohjeen mukaan tai käyttäen riisinkeitintä.

• Viipaloi lohi pieniksi kuutioiksi ja lisää päälle hieman suolaa ja lime mehua (älä liikaa, jotta limen happo ei kypsennä lohta).

• Viipaloi avokado pieniksi kuutioiksi ja lisää lime mehua, jotta avokado ei ala tummumaan. Viipaloi omena haluamallasi tyylillä. Kuori pavut ja ryöppää.

• Paista kattilassa hetken montessa, jotta pavut saavat valkoviinin ja voin makua.

• Kokoa kaunis ja kuvauksellinen kulho ja nauti yksinkertaisuudessaan maukkaasta poke bowlista pienellä Ranskalaisella twistillä.

Monte:

Lisää viini ja etikka kattilaan. Redusoi puoleen ja vispaa sekaan kylmää voita kunnes koostumus on kastikemainen.