Herkullista peuran filettä selleripyreen kera
Peuran ulkofilee selleripyreen kera
Havaijilaistyylinen pokebowl ranskalaisella twistillä on helppo ja nopea tehdä vaikkapa lounaaksi!
Maukas Manchego-juustosta valmistettu herkkupala pimeneviin iltoihin tai muuten vaan herkutteluun!
Herkkutattihodari sopii mainiosti iltapalaksi, nopea ja helppo valmistettava!
Parmigiana di melanzaneen eli munakoiso-tomaattivuokaan tarvitset vain neljä asiaa: munakoisoja, tomaattikastiketta, mozzarellaa ja parmesaania.
Perinteinen Ratatouille eli kasvispata on klassikko ruoka, joka on alkujaan Ranskan Provence alueelta!
Hyvään ja laadukkaaseen pastaan riittää oliiviöljy, chili ja valkosipuli!
Parsa & Speck Risotosta saat täyteläisen ja maukkaan päivällisen!
Quesadillat sopivat mainiosti iltapalaksi tai pikkuateriaksi. Hanki valmiita tortillalettuja, kuumenna teflonpannu ja pane toimeksi!
Pasta Carbonara on italialainen klassikkoruoka: herkullinen, helppo ja täyteläinen!
Eggs Benedict sopii mainiosti aamupalalle tai brunssille! Ota ohje talteen ja ilahduta ystäviäsi tai perhettäsi.
Näin valmistat kesäisen kalakeiton tuoreista kasviksista. Ota ohjeet talteen ja kokeile!
Chef Antti kokkailee raikkaan parsasalaatin! Ota resepti talteen ja nauti kesäpäivänä!
Valkoinen parsa Béarnaise- kastikkeessa. Näiden ohjeiden avulla valmistat klassisen kesäruuan helposti!
Antti Vahtera näyttää, miten teet herkullisen lohicarpaccion. Ota resepti talteen ja kokeile kotona! Sopii täydellisesti kesään.
Antti Vahtera näyttää, miten valmistat uudet perunat täydellisesti. Ota vinkit talteen kesää varten!
Näin teet oikein Chef Antin tapaan trendikkäät dumplingit. Ota resepti talteen ja kokeile kotona!
Näin helposti syntyy kahdella eri tapaa perinteiset lihapullat! Ota resepti talteen.
Helppo ja yksinkertainen arkiruoka opiskelijaystävällisellä budjetilla.
Chef Antti valmistaa Alessandron avustuksella maukkaan Burgundin lihapadan! Helppo resepti ja täydellistä opiskelijaruokaa!
Chef Antti valmistaa yrteillä kuorrutetun lihaisan lampaanfileen pääsiäisen kunniaksi!